Geheugensteentje 

De deelnemer wordt uitgenodigd om een persoonlijk inzicht, opgedaan tijdens de spelsessie uit te drukken in een kleitablet.  

De gebakken geglazuurde kleitabletten worden in een vervolgbijeenkomst (één dagdeel) nabesproken. Dit is mogelijk bij een dagbijeenkomst, workshop of meerdaagse retraite.

 

Voor wie en waarvoor?

Met mijn Benedictijns Spel breng ik binnen uw team of kring zinvolle gesprekken op gang over zaken en onderwerpen die er binnen deze groep leven. Het BSpel geeft waardevolle inzichten over Benedictijns leiderschap, en hoe je deze in de praktijk kan brengen te beginnen bij jezelf.  Dit zal het zelfvertrouwen, res-pect voor elkaar en verbondenheid in de organisatie vergroten.​ In een individueel consult komen persoonlijke vragen aan de orde rond werk, relaties en je eigen levensmissie. 

Mijn programma bevat daarnaast een bijzondere creatieve evaluatie: het Geheugensteentje! In een aantal eenvoudige stappen ga je een persoonlijk inzicht opgedaan tijdens de training, uitdrukken in een kleitablet.  Dit wordt nu jouw eigen leefregel, voor je dagelijks leven, om niet te vergeten.

De gebakken kleitabletten worden bij de afsluitende bijeenkomst uitgereikt en met behulp van een inspirerende spelronde nabesproken.

De kwaliteiten die ik als coach meebreng zijn: compassie, liefdevolle aandacht, veiligheid en inzicht, levenservaring maar ook structuur, scherpte, confrontatie en doelgerichtheid.

 

Uniek: maak je eigen Geheugensteentje!

 

 

Tafel van Benedictus 2020 | Kristine Ram| Arnhem Gelderland Nederland I E-mail: kristineram@hotmail.com  K.K. 61468495

Je ontvangt mijn artikelen met tips en aanbiedingen als je je aanmeldt voor mijn nieuwsbrief.

Tafel van Benedictus en Benedictijns Spel zijn auteursrechtelijk beschermd. Niets uit deze weergave mag worden gekopieerd

of gedeeld zonder uitdrukkelijke toestemming van de eigenaar. Images not to be reproduced without permission; copyright Tafel van Benedictus

Diese Website wurde mit dem Homepage-Baukasten von
.com
erstellt. Erstellen Sie Ihre Website noch heute.
Gleich loslegen