Tafel van Benedictus

voor Jou

Heb je behoefte aan een vertrouwelijk gesprek en wil je graag onverdeelde aandacht voor jouw persoonlijke vragen rond bijvoorbeeld je werk, relaties en je eigen levensmissie? Maak dan een afspraak  en reserveer een (telefonisch)tconsult voor 30 of 60 min.

Tafel van Benedictus

 voor groepen

 

Schuif aan met een groep om belangrijke kwesties te bespreken en de verbondenheid in de organisatie te vergroten.​ De tafel van Benedictus geeft waardevolle inzichten en hoe je deze in de praktijk kan brengen. 

Graag nodig ik je uit om het spel te spelen op de werkplek, in de klas of je team.

Het trainingsprogramma kan ook op een kloosterlocatie  laten plaats-vinden. Eventuele locaties: de Oud- Katholieke kerk te Arnhem en Abdij Koningsoord in Oosterbeek. Of een locatie bij u in de buurt.

Benedictijns leiderschap

Iedereen geeft op een bepaalde manier leiding. Om te beginnen geef je elke dag leiding aan jezelf en aan je eigen leven. Leidinggeven begint allereerst bij jezelf.  

 

Daarnaast geef je misschien leiding aan anderen in een privé- of werksituatie. Leidinggeven is een verantwoordelijkheid 

waarbij zelfkennis en  het ontwikkelen van je deugden nood-

zakelijk is.  Je bent namelijk een voorbeeld en inspiratiebron

voor anderen. 

Het Benedictijns leiderschap kenmerkt zich door oog te hebben voor de kwaliteiten van jezelf en de ander, eerder dienend dan heersend te zijn, eerder luisterend dan bepalend. Wat heb jij nodig om goed en geïnspireerd leiding te geven?

Geheugensteentje 

De deelnemer wordt uitgenodigd om een persoonlijk inzicht, opgedaan tijdens de spelsessie uit te drukken in een kleitablet.  

De gebakken geglazuurde kleitabletten worden in een vervolgbijeenkomst (één dagdeel) nabesproken. Dit is mogelijk bij een dagbijeenkomst, workshop of meerdaagse retraite.

 

Andere verwerkingsopdrachten zijn ook mogelijk.

Reacties:

 

Na bijeenkomsten Oud Katholieke kerk, Reactie Bas;

 'Ik vind het ontzettend leuk om eraan mee te doen. ik ben erg onder de indruk van hoe je je spel hebt bedacht en vorm gegeven. Het ziet er allemaal zo professioneel uit. Zo mooi, zo oogstrelend. Echt super.'

Na het kloosterweekend in de OLVabdij in Oosterhout, Reactie Sandra:

'Het spel heeft tijdens het weekend woorden gegeven aan gevoelens die gaande het weekend door alles wat er gebeurde zijn gaan rondzwerven in mijn hoofd en lichaam. De uitkomsten van het spel waren raak en herkenbaar. Net alsof de losgekomen gedachten en gevoelens werden vastgezet met een naam en uitleg waarmee ik verder kan. De beelden van de kaarten waren hierin ook erg aanvullend en gaven een mooie gelegenheid om de afsluitende creatieve opdracht van het weekend te kunnen invullen.' 

Bijeenkomsten Oud katholieke Kerk, reactie Thea: 

"Het geeft inzicht, dat ervaar ik in de kaartochtenden, je denkt meer over dingen na in gesprekken die je anders niet zo snel met anderen zomaar zult hebben en dat geeft zin en is positief en geeft een voldaan gevoel, even los van deze hectische wereld. Zo werkt het bij mij en daarom ben ik heel blij met deze ochtenden. Ik ben jou heel dankbaar voor je inzet om het zo gedegen voor te bereiden en ons te helpen de zaken op een rijtje te zetten.''

 Na workshop D3rde Verdieping, reactie Pascal:

"Ongemerkt, op een speelse manier en in ongedwongen gesprekken, komen inzichten bovendrijven. Het Benedictijns Spel is een toegankelijke en creatieve manier om je in de vragen van je leven te verdiepen. Boeiend, verbindend, verhelderend, diepgaand maar niet zwaar, spiritueel maar ook praktisch. En wat is Kristine een fijne cursusleider. Enthousiast, warm, kunstig en met kennis maakt ze van de bijeenkomst een zin-vol geheel. Zeker aan te raden!"

Rozet Arnhem 'Tafel van Benedictus', reactie Irene:

 "Kristine, waarom ben jij eigenlijk nog niet beroemd met je  Benedictijns Spel? "

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon

 

 

Tafel van Benedictus 2020 | Kristine Ram| Arnhem Gelderland Nederland I E-mail: kristineram@hotmail.com  K.K. 61468495

Je ontvangt mijn artikelen met tips en aanbiedingen als je je aanmeldt voor mijn nieuwsbrief.

Tafel van Benedictus en Benedictijns Spel zijn auteursrechtelijk beschermd. Niets uit deze weergave mag worden gekopieerd

of gedeeld zonder uitdrukkelijke toestemming van de eigenaar. Images not to be reproduced without permission; copyright Tafel van Benedictus

Diese Website wurde mit dem Homepage-Baukasten von
.com
erstellt. Erstellen Sie Ihre Website noch heute.
Gleich loslegen